«Έφυγε για να φροντίσει τη μητέρα του κι ανεβάζει φωτογραφίες στην πισίνα ή με τα πανάκριβα αυτοκίνητα του»

«Έφυγε για να φροντίσει τη μητέρα του κι ανεβάζει φωτογραφίες στην πισίνα ή με τα πανάκριβα αυτοκίνητα του»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο επίκεντρο των κριτικών για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στην πισίνα της πολυτελούς βίλας του στη Μαδέιρα, την ώρα που στην Ιταλία χάνονται χιλιάδες ζωές.

Η Ιταλία έχει πληγεί από τον κορωνοϊό με τα θύματα να είναι εκατοντάδες καθημερινά και τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία. Πολλοί ποδοσφαιριστές στη γειτονική χώρα είναι σε καραντίνα, ενώ άλλοι όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν φύγει εδώ και μέρες για να βρεθούν στην πατρίδα τους με τις οικογένειες τους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους ωστόσο δέχεται έντονη κριτική, γιατί ενώ έφυγε από την Ιταλία για τη Μαδέιρα προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ασθενούσα μητέρα του, ανεβάζει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διασκεδάζοντας στην πισίνα της πολυτελούς έπαυλης του.

Ο πρώην πρόεδρος της «γηραιάς κυρίας», Τζιοβάνι Κόμπολι Τζίλι, σχολίασε με καυστικό τρόπο αυτές τις φωτογραφίες: «Έφυγε για να φροντίσει τη μητέρα του κι ανεβάζει φωτογραφίες στην πισίνα ή με τα πανάκριβα αυτοκίνητα της συλλογής του. Δεν είναι σωστή η συμπεριφορά αυτή, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του έχουν μείνει σε καραντίνα στο Τορίνο και ολόκληρη η Ιταλία θρηνεί τόσα θύματα από την πανδημία, αυτός να μας επιδεικνύει τον πλούτο του. Δεν είναι ώριμη συμπεριφορά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ