Κοστακούρτα: «Ο Ρονάλντο ήταν λίγο μ@@@κας, διασκέδαζε που μας ντρίπλαρε»

Κοστακούρτα: «Ο Ρονάλντο ήταν λίγο μ@@@κας, διασκέδαζε που μας ντρίπλαρε»

Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα αναφέρθηκε στον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε ποτέ. Και αυτός δεν ήταν άλλος από το... φαινόμενο.

Απίστευτες ατάκες από τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα. Ο παλαίμαχος σπουδαίος Ιταλός αμυντικός, που διακρίθηκε με τη φανέλα της Μίλαν και είχε κάνει εκείνο το αχτύπητο δίδυμο με τον Αλεσάντρο Νέστα, αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως δεν… μπορούσε να κοιμηθεί πριν τα παιχνίδια που θα έδινε απέναντί του.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μίλαν μίλησε στο «Sky Sports» και όταν ρωτήθηκε για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε αντιμετωπίσει, είπε: «Όλοι οι αμυντικοί της δικής μου γενιάς όπως ο Μαλντίνι, ο Νέστα, ο Καναβάρο, ο Φεράρα, θα έλεγαν πως ο δυσκολότερος αντίπαλος για να μαρκάρεις ήταν ο Ρονάλντο ο Βραζιλιάνος.

Πριν από κάθε αγώνα είχα έναν ήρεμο ύπνο, εκτός από τις ημέρες πριν βρεθώ απέναντι στον Ρονάλντο» και πρόσθεσε για το «Φαινόμενο» ότι… έπαιξε με τους αντιπάλους του:

«Ήταν δυνατός αλλά σου έκανε άσχημα κόλπα. Ήταν λίγο μ@@@κας, διασκέδαζε να κάνει τους αμυντικούς να πέφτουν στο χορτάρι. Και εγώ είχα καταλήξει αρκετές φορές στο έδαφος από τις ντρίμπλες του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ