Γκραβίνα: «Να τελειώσουμε τη σεζόν στο χορτάρι»

Γκραβίνα: «Να τελειώσουμε τη σεζόν στο χορτάρι»

Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επανέλαβε ότι η πρόθεση του είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Την επιθυμία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να τελειώσει με κάθε τρόπο η σεζόν, επανέλαβε ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα. Ο πρόεδρος της ΠΟ τόνισε ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τη FIFA προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την επέκταση των χρονικών ορίων, μετά το πέρας της 30ης Ιουνίου, όταν υπό άλλες συνθήκες θα άρχισε η νέα αγωνιστική περίοδος:

«Υπάρχει ένα πλάνο, στο οποίο θα δώσουμε την απόλυτη προτεραιότητά μας. Θα είμαστε όλοι χαρούμενοι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στο χορτάρι. Είμαστε σε επαφή με την FIFA για να επεκτείνουμε τα συμβόλαια, αν χρειαστεί να ξεπεράσουμε την 30η Ιουνίου. Πρέπει να βρούμε μια λύση και το ιδανικό θα ήταν να πάμε μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Πρέπει να εναρμονιστούμε με τους κανόνες και ότι μας μεταφερθεί από τους ανθρώπους της πολιτικής και της επιστήμης. Συζητάμε για το που θα πάει το πρωτάθλημα. Πρέπει ακόμη να βρούμε πόσες θα είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν, από το ποιες θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέχρι και τους υποβιβασμούς και τους προβιβασμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ