Μεγαλώνει η συλλογή του Κριστιάνο με Bugatti αξίας 8,5 εκ. λιρών

Μεγαλώνει η συλλογή του Κριστιάνο με Bugatti αξίας 8,5 εκ. λιρών

Βρήκε τη λύση στην καραντίνα ο Ρονάλντο με τον Πορτογάλο σταρ να ξεπερνάει την πλήξη του αγοράζοντας τη συλλεκτική Bugatti Centodieci, αξίας 8,5 εκατομμυρίων λιρών!

Καθώς όλος σχεδόν ο αθλητικός κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο… shopping therapy.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρίσκεται στην πατρίδα του, τη Μαδέιρα, περιμένοντας την επανέναρξη των προπονήσεων αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Bild, έχει κάνει ήδη προσφορά για να προσθέσει στην εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του τη συλλεκτική Bugatti Centodieci, αξίας 8,5 εκατομμυρίων λιρών! Ο Ρονάλντο έχει ήδη, μεταξύ άλλων, μία Bugatti Chiron και μία Bugatti Beyron Sport Vitesse.

Η Bugatti Centodieci αποτελεί ένα φόρο τιμής στη θρυλική έκδοση Bugatti EB110 του γαλλικού οίκου. Μάλιστα, μόλις δέκα τέτοια οχήματα θα βγουν στην παραγωγή! Η εταιρεία, πάντως, δεν θέλησε να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον επίδοξο αγοραστή.

Όσο για την Bugatti Centodieci; «Πιάνει» από στάση τα 100 χιλιόμετρα σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα, η τελική της ταχύτητα είναι τα 380 χιλιόμετρα. Πραγματικά «breathtaking» (σ.σ. κόβει την ανάσα), όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Bugatti.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ