Πρόεδρος Αταλάντα: «Αντιμετωπίζουμε μια βομβα, δεν θα ξεχάσω τα φορτηγά του στρατού»

Πρόεδρος Αταλάντα: «Αντιμετωπίζουμε μια βομβα, δεν θα ξεχάσω τα φορτηγά του στρατού»

Ο Αντόνιο Περκάσι μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία με τον κορωνοϊό και πιο συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο, τονίζοντας ότι είναι σαν παγκόσμιος πόλεμος.

Ο Αντόνιο Περκάσι βλέπει αυτά που συμβαίνουν στην Ιταλία και είναι συγκλονισμένος όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος της Αταλάντα αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο Μπέργκαμο και τους χιλιάδες νεκρούς, τονίζοντας πως είναι σαν παγκόσμιος πόλεμος, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει τα φορτηγά με τους νεκρούς και ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βιώνω αυτή την εμπειρία πολύ άσχημα. Είναι μια ανυπολόγιστη τραγωδία. Είχαμε οχτώ περιπτώσεις ανθρώπων που δουλεύουν στην Αταλάντα και ήταν ένα πολύ λυπηρό και σκληρό πράγμα, που όμως επηρεάζει και τους νεαρούς», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «RTL 102,5» για τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν οι Ιταλοί.

Συνεχίζοντας τονισε: «Αντιμετωπίζουμε μια πραγματική βόμβα για την υγεία, έναν διαφανή εχθρό, γίνεται παγκόσμιος πόλεμος. Οι εικόνες στρατιωτικών φορτηγών που παρατάσσονται μπροστά στο νεκροταφείο του Μπέργκαμο θα παραμείνουν για πάντα στην καρδιά μας. Εμείς, ως άνθρωποι, συνηθίζουμε να αγωνιζόμαστε και να μην εγκαταλείπουμε ποτέ. Το Μπέργκαμο δεν πρέπει να παραδοθεί. Οι άνθρωποι του Μπέργκαμο είναι λίγο κλειστοί αλλά πολύ γενναιόδωροι και συνηθίζουν να πολεμούν χωρίς ποτέ να εγκαταλείπουν, ακόμα κι αν είναι κάτι που δεν έχει δει ποτέ ή δεν συνέβη ποτέ πριν.

Θέλω, ακόμη και για λογαριασμό της ομάδας, να αγκαλιάσω όλους εκείνους που υποφέρουν και να σας δώσω μια μεγάλη ευχαριστία σε όλους τους γιατρούς και τους φορείς του κλάδου που κάνουν μια απίστευτη δουλειά. Ήμουν σε ένα νοσοκομείο και όταν είσαι εκεί, φαίνεται σαν ένα κακό όνειρο, απλά θέλεις να κλάψεις. Ευτυχώς, αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν, αυτοί που δουλεύουν για να κάνουν θαύματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ