Πρόεδρος Ιταλικής Ομοσπονδίας: «Ακολουθήστε το παράδειγμα της Γιουβέντους»

Πρόεδρος Ιταλικής Ομοσπονδίας: «Ακολουθήστε το παράδειγμα της Γιουβέντους»

Ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα μίλησε για τη συμφωνία της Γιουβέντους με τους παίκτες της για περικοπές και ζήτησε από τις υπόλοιπες ομάδες να κάνουν το ίδιο.

Το παράδειγμα της Γιουβέντους, που συμφώνησε με τους παίκτες της μείωση των μισθών, λόγω της πανδημίας και της αγωνιστικής απραξίας, κάλεσε όλες τις ομάδες της χώρας να ακολουθήσουν, ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

«Ευχαριστώ τον αρχηγό της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, τους συμπαίκτες του και τον τεχνικό της,Μαουρίτσιο Σάρι, για τη συνεργασία τους με την ομοσπονδία.

Η ενότητα απαιτείται στην κατάσταση που βιώνουμε. Η Γιουβέντους αποτελεί παράδειγμα για το σύστημα και όλες οι ομάδες πρέπει να το ακολουθήσουν για να μη δεχτεί το ιταλικό ποδόσφαιρο ένα ανεπανόρθωτο οικονομικό χτύπημα».

Να σημειωθεί πως η διαπραγμάτευση της διοίκησης της Γιουβέντους με τον αρχηγό της ομάδας, Τζιόρτζιο Κιελίνι και τους άλλους μεγάλους σταρ της (Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπονούτσι, Ντιμπάλα) για μειώσεις των μισθών των παικτών στη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, επικυρώθηκε προχθές το βράδυ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ