Τράμπα Ντούγκλας Κόστα – Γκαμπριέλ Ζέσους «ψήνουν» στη Γιουβέντους

Τράμπα Ντούγκλας Κόστα – Γκαμπριέλ Ζέσους «ψήνουν» στη Γιουβέντους

Οι Ιταλοί θέλουν τον Γκαμπριέλ Ζέσους από την Μάντσεστερ Σίτι και στη μάχη για την απόκτησή του ρίχνουν στο τραπέζι και το όνομα του Ντούγκλας Κόστα.

Ο κορωνοϊός μπορεί να έχει «παγώσει» τα πάντα, όμως, οι ομάδες συνεχίζουν κανονικά τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ, η Γιουβέντους επιθυμεί την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ζέσους από τη Μάντσεστερ Σίτι και για να καταφέρουν οι Ιταλοί να πείσουν την βρετανική ομάδα να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρότασή τους, ρίχνουν στο τραπέζι και το όνομα του Ντούγκλας Κόστα.

Οπως γράφει σημερινό ρεπορτάζ του «Calcio Mercato», οι άνθρωποι της Γηραιάς Κυρίας ψάχνουν για επιθετικό για να ανανεώσουν τη γραμμή κρούσης, καθώς οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι 30+.

Οι Ιταλοί θέλουν να κάνουν τράμπα τον Ντούγκλας Κόστα και να δώσουν μερικά χρήματα για να καταφέρουν να πάρουν τον Γκάμπριελ Ζέσους, ο οποίος τα πάει εξαιρετικά υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κόστα είχε παίξει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ είχε ακουστεί για τους «πολίτες» και στο προσφατο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ