«Κινείται για Σίλβα η Μίλαν το καλοκαίρι»

«Κινείται για Σίλβα η Μίλαν το καλοκαίρι»

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Σίλβα με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται με την λήξη της σεζόν και η Μίλαν θέλει να αποκτήσει τον Ισπανό μέσο ως ελεύθερο.

Ο Νταβίντ Σίλβα πραγματοποιεί την τελευταία του χρόνια με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ισπανό μέσο να έχει κάνει γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στους Πολίτες, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, η οποία θα πάρει παράταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Σίλβα, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport» η Μίλαν κινείται ήδη για την απόκτηση του Ισπανού μέσου.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Ροσονέρι έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ κάνει αναφορά ακόμα και για την συνάντηση των δυο πλευρών.

Ωστόσο, η Μίλαν έχουν ισχυρό ανταγωνισμό για να καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του 34άχρονου άσου, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ του ετοιμάζει ήδη πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, έτσι ώστε να τον πείσει να αγωνιστεί στο ΜLS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ