Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Από 24/5 ως 7/6 η επανέναρξη της Serie A»

Η Gazzetta Dello Sport αποκάλυψε τις ημερομηνίες που θα επιστρέψουν στην δράση οι ομάδες της Serie A, αλλά και αυτές που θα ξεκινήσουν προπονήσεις.

«Από 24/5 ως 7/6 η επανέναρξη της Serie A» | to10.gr

Η Ιταλία έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα από τον κορωνοϊό, με εκατοντάδες θύματα επί καθημερινής βάσεως εδώ και ένα μήνα, με τον αριθμό συνεχώς να μεγαλώνει. Τα πάντα έχουν σταματήσει όπως και το ποδόσφαιρο, όμως οι ομάδες της Serie A είναι έτοιμος να ξεκινήσουν και πάλι το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη γειτονική χώρα λοιπόν οι σύλλογοι, όπως αναφέρει σήμερα η Gazzetta dello Sport, έχουν φτάσει σχεδόν σε συμφωνία για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η 24η Μαΐου είναι η πιο αισιόδοξη ημερομηνία, 7 Ιουνίου η πιο μακρινή, κάπου στη μέση (31 Μαίου) αναφέρεται ως η πιο πιθανή.

Εν τω μεταξύ στις 4 Μαίου, φαίνεται ότι οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, που έχουν απαγορευτεί εξαιτίας του κορονοϊού. Όπως σημειώνεται από την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα χρειαστούν σχεδόν έξι εβδομάδες (13 αγωνιστικές) για να ολοκληρωθεί η Serie A, κάτι που μπορεί να συμβεί από τις αρχές έως τα μέσα Ιουλίου.