Ο Ρονάλντο «καταπνίγεται» στη βίλα του και νοίκιασε σπίτι σε… ψαροχώρι! (pics)

Ο Ρονάλντο «καταπνίγεται» στη βίλα του και νοίκιασε σπίτι σε… ψαροχώρι! (pics)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την Χεορχίνα και τα παιδιά του από τη Μαδέιρα και την πολυτελή βίλα του και μετακόμισε σε ένα «ψαροχώρι» που νοικιάζει σπίτι με 3.500 τη βδομάδα γιατί «καταπνίγεται».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στη γενέτειρα του στα μέσα Μαρτίου για να είναι στο πλευρό της μητέρας του που υπέστη εγκεφαλικό, όμως η είδηση ότι ο Ρουγκάνι είναι θετικός στον κορωνοϊό έθεσε σε καραντίνα τον Πορτογάλο σταρ και την οικογένεια του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μαζί με την Χεορχίνα και τα παιδιά τους παραμένουν στη χώρα μέχρι να περάσει η πανδημία, όμως φαίνεται ο σταρ της Γιουβέντους να έχει «πλήξει». Πιο συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο εγκατέλειψε το πολυτελές αρχοντικό του και μετακόμισε την οικογένειά του σε ενοικιαζόμενη κατοικία αξίας 3.500 την εβδομάδα κοντά σε ένα ήσυχο ψαροχώρι.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους έχει επιλέξει ένα σπίτι στη χώρα με ένα μεγάλο κήπο, ώστε να απολαύσει λίγο περισσότερο χώρο με την γυναίκα του και τα μικρά παιδιά τους. Ο Ρόναλντο έμενε σε ένα εκπληκτικό επταώροφο συγκρότημα διαμερισμάτων με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό στη Μαδέιρα, όπου βρισκόταν σε κλειστό και ειδικό χώρο. Ο σούπερ σταρ της Γηραιάς Κυρίας μάλιστα φαινόταν να απολαμβάνει σαν διακοπές την καραντίνα με την οικογένεια του.

Ο Ρονάλντο φαινόταν να απολάμβανε τις… διακοπές του, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού εφυγε από το σπίτι του με την οικογένεια του για να νοικιάσει σπίτι σε ψαροχώρι. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον έπιασε κι αυτόν και τη Χεορχίνα και που τους δείχνει να τρέχουν από το δρόμο ενός σπιτιού με κόκκινη στέγη που περιβάλλεται από έναν μεγάλο κήπο στη μέση του πουθενά.

Ο Κριστιάνο αγόρασε τον περασμένο χρόνο το σπίτι στη Μαδέιρα με τους επτά ορόφους και έχει περάσει εκεί τις περισσότερες μέρες από τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του τον προηγούμενο μήνα πριν από την αναστολή του ποδοσφαίρου της Serie A.

Το περιοδικό Correio da Manha ανέφερε ότι ο παίκτης είχε μετακομίσει σε ένα ανεξάρτητο σπίτι πέντε κατοικιών κοντά στο ψαροχώρι Canical στα ανατολικά της Μαδέρας το οποίο του κοστίζει £ 3.500 την εβδομάδα για ενοικίαση.

Το σπίτι, που λέγεται ότι είναι «έξω από την πεπατημένη διαδρομή», θεωρείται ότι διαθέτει αίθουσα παιχνιδιών, γυμναστήριο, πισίνα και μεγάλο κήπο, όπου τα παιδιά του Ρονάλντο, η Eυα και ο Ματέο μπορούν να παίξουν με το παιδί της Χεορχίνα. Το περιοδικό στο ρεπορτάζ του έλεγε: «Θεώρησε ότι χρειάζονταν χώρο ο Ρονάλντο, ότι ήταν δύσκολα μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό το νέο μέρος έχει έναν μεγάλο κήπο και περισσότερη ιδιωτικότητα φυσικά».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μαμά του Ρονάλντο, που αναρρώνει από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, και ο μεγαλύτερος αδελφός του Χούγκο θεωρείται βέβαιο ότι παρέμεινε στη Μαδέιρα και το επταώροφο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που μένει η οικογένεια:

 Georgina Rodriguez went for a hill run, videoed by her fella Cristiano Ronaldo

 It was soon Ronaldo's turn to do some speed work

 Cristiano Ronaldo and his family were self-isolating in his £7m Madeira home - but they have headed out to the countryside

 Ronaldo was spied topping up his tan on the rooftop terrace - which prompted him to head for more privacy

Δείτε τη φωτογραφία της μητέρας του στη Μαδέιρα:

https://www.instagram.com/p/B-rTE4ljSWh/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ