Γιουβέντους και Ιντερ για Ντεμπελέ

Γιουβέντους και Ιντερ για Ντεμπελέ

Οι δύο ιταλικές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ της Μπαρτσελόνα.

Στο… σφυρί μαζί με τους Ιβάν Ράκιτιτς και Φελίπε Κουτίνιο έβγαλε και τον Ουσμάν Ντεμπέλε η Μπαρτσελόνα, με τους Μπλαουγκράνα να ψάχνουν ομάδα για να παραχωρήσουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ο Ντεμπελέ λόγω των πολλών τραυματισμών που υπέστη, δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν γι’ αυτόν οι άνθρωποι, αλλά και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα το όνομά του να προστεθεί στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είναι υπό παραχώρηση.

Οι Ισπανοί μέσω του Γάλλου θέλουν να μαζέψουν χρήματα, προκειμένου να προχωρήσουν στις μεταγραφές των Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Δύο από τις ομάδες που φέρονται να έχουν τον Ντεμπελέ στη λίστα τους είναι από την Ιταλία. Συγκεκριμένα, οι Γιουβέντους και Ιντερ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», οι δύο ιταλικές ομάδες πιστεύουν στο ταλέντο του και δεν αποκλείεται να πληρώσουν τα χρήματα που θέλουν οι Μπλαουγκράνα, με τις απαιτήσεις των Ισπανών να αγγίζουν τα 70 εκατ. ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ