Serie A : Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι, πεντάρα η Λάτσιο, ποδαρικό με νίκη η Μπενεβέντο

Serie A : Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι, πεντάρα η Λάτσιο, ποδαρικό με νίκη η Μπενεβέντο

Η Νάπολι ξεκίνησε το 2018 με νίκη επί της Βερόνα, βροχή τα γκολ στην έδρα της Σπαλ, δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την Μπενεβέντο, νίκες βραχείας κεφαλής για Μίλαν και Τζένοα.

Η πρωτοπόρος Νάπολι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά επικρατώντας με 2-0 της Βερόνα στο Σαν Πάολο. Η Μίλαν νίκησε δύσκολα την Κροτόνε εντός έδρας, το ίδιο έκανε και η Τζένοα επί της Σασουόλο. Η Μπενεβέντο πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη Serie A φέτος σε βάρος της Σαμπντόρια, ενώ περίσσεια θεάματος είχαμε στον αγώνα της ΣΠΑΛ με την Λάτσιο, όπου επιτεύχθηκαν συνολικά επτά τέρματα.

ΣΠΑΛ – Λάτσιο 2-5 

Με τον Λουίς Αλμπέρτο να μαγεύει με τις εμπνεύσεις του και τον Τσίρο Ιμόμπιλε να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, η Λάτσιο επικράτησε 5-2 στην έδρα της ΣΠΑΛ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, ο Αντενούτσι ισοφάρισε στο 8′, με τον Ιταλό φορ να πετυχαίνει δύο γκολ (19′, 26′) και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο 33χρονος επιθετικός της ΣΠΑΛ μείωσε στο 31′, ο Ιμόμπιλε όμως πέτυχε δύο ακόμα γκολ (41′, 51′) και η Λάτσιο πήρε μια ευρεία στο Πάολο Μάτσα, ανεβαίνοντας στους 40 βαθμούς, δύο λιγότερους πλέον από την Ίντερ που χθες ήρθε ισόπαλη με την Φιορεντίνα (1-1).

Τζένοα – Σασουόλο 1-0

Τεράστια εντός έδρας νίκη επί της Σασουόλο πέτυχε η Τζένοα, χάρη σε κεφαλιά του Γκαλαμπίνοφ στο 80′ από το ύψος του πέναλτι. Με το τρίποντο αυτό οι γηπεδούχοι έπιασαν τους φιλοξενούμενους στους 21 πόντους, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παράλληλα, χάρη στην αμυντική τους σταθερότητα, έγραψαν τη δική τους ιστορία: Για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 1964, κρατούν ανέπαφη την εστία τους για τέσσερα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=5tJGpyyBZGE

Νάπολι – Βερόνα 2-0

Η πρωτοπόρος Νάπολι συνέχισε νικηφόρα την πορεία της για το φετινό τίτλο επικρατώντας με 2-0 της Ελλάς Βερόνα. Οι παρτενοπέι έφτασαν στους 51 βαθμούς και είναι προς στιγμήν στο +4 από τη δεύτερη Γιουβέντους (έχει ματς λιγότερο). Τα γκολ σημείωσαν οι Κουλιμπαλί στο 66′ και Καγιεχόν 12′ μετά. Οι φιλοξενούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση και έφυγαν ηττημένοι από το Σαν Πάολο.

Μίλαν – Κροτόνε 1-0

Η Μίλαν νίκησε δύσκολα την Κροτόνε με 1-0 χάρη ένα τυχερό γκολ του Μπονούτσι. Ο Ιταλός πολύπειρος αμυντικός στο 54′ της αναμέτρησης λύτρωσε τους ροσονέρι από μια ανέλπιστη γκέλα. Έτσι, η Μίλαν έφτασε στους 28 βαθμούς ούσα ισόβαθμη με Ουντινέζε, Φιορεντίνα και Τορίνο στην 7η θέση της βαθμολογίας.

 

Μπενεβέντο – Σαμπντόρια 3-2

Μόλις τη δεύτερη φετινή της νίκη πέτυχε η τελευταία της βαθμολογίας Μπενεβέντο, που κέρδισε την Σαμπντόρια με 3-2 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Η νεοφώτιστη ομάδα ξεκίνησε ιδανικά το 2018 και έφτασε στους 7 βαθμούς μειώνοντας τη διαφορά με την προτελευταία Βερόνα στους 6 βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ