Ιμπραΐμοβιτς: «Ίσως αγωνιστώ στην Χάμαρμπι μετά την Μίλαν»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ίσως αγωνιστώ στην Χάμαρμπι μετά την Μίλαν»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον στη Χάμαρμπι, την ομάδα όπου προπονείται αυτό τον καιρό στη Σουηδία.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για τον κορωνοϊό, επισήμανε ότι πρέπει να σεβαστεί το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, αλλά παράλληλα υπογράμμισε ότι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία και να αγωνιστεί στην Χάμαρμπι.

Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος επιθετικός συμμετέχει στην προετοιμασία της Χάμαρμπι και μάλιστα σημείωσε γκολ στον αγώνα, ενώ δεν απέκλεισε να αγωνιστεί στους Σουηδούς μετά τους ροσονέρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου αρέσει που κάνω προπονήσεις με την Χάμαρμπι, στην Ιταλία δεν μπορείς να κάνεις προπονήσεις, βασικά δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι. Βλέπω παιδιά που έχουν τη δίψα να φθάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο στη Χάμαρμπι.

Έχω συμβόλαιο με τη Μίλαν αυτή τη στιγμή και θέλω να δω πώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα, εάν τελειώσει. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επιστρέψω στην Ιταλία. Πρέπει να σεβαστώ το συμβόλαιο που έχω υπογράψει.

Δεν αποκλείω να επιστρέψω στη Σουηδία. Πολλές φορές έχω ότι δεν θέλω να παίξω στη Σουηδία, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το αφήνω ανοικτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ