Σαβιόλα: «Λαουτάρο, δεν είναι εύκολο να παίζεις δίπλα στον Μέσι»

Σαβιόλα: «Λαουτάρο, δεν είναι εύκολο να παίζεις δίπλα στον Μέσι»

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού προειδοποίησε τον συμπατριώτη του, τονίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι δίπλα σε παίκτες όπως ο Μέσι και ο Σουάρες.

Μετά τον Φάμπιο Καπέλο, ένας ακόμα άνθρωπος του ποδοσφαίρου προειδοποιεί τον Λαουτάρο Μαρτίνες να μην κάνει το… λάθος να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Ο συμπατριώτης του και παλαίμαχος επιθετικός, Χαβιέρ Σαβιόλα, που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport αναφέρθηκε στο φλερτ του Λαουτάρο Μαρτίνες με τους Μπλαουγκράνα και κάλεσε τον Αργεντινό να το σκεφτεί διπλά, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν είναι εύκολο να παίζεις δίπλα στον Μέσι και στον Σουάρες.

«Ειλικρινά, ο Λαουτάρο είναι ένας παίκτης που μπορεί να είναι χρήσιμος για τη Μπαρτσελόνα, αλλά ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις μαζί με τους Σουάρες, Mέσι και τα άλλα μεγάλα αστέρια. Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις μαζί τους», ανέφερε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε επίσης στον Λαουτάρο Μαρτίνες και κάλεσε τον Λατινοαμερικάνο να μην πάει στην Μπαρτσελόνα, καθώς θα βρίσκεται στη σκιά των υπόλοιπων αστέρων και θα βλέπει τους αγώνες από τον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ