Serie Α: Τέσσερις ομάδες επιστρέφουν νωρίτερα στις προπονήσεις

Serie Α: Τέσσερις ομάδες επιστρέφουν νωρίτερα στις προπονήσεις

Μπολόνια, Πάρμα, ΣΠΑΛ και Σασουόλο πήραν άδεια και επιστρέφουν στις 4 Μαϊου για προπονήσεις.

Οι παίκτες των Μπολόνια, Πάρμα, ΣΠΑΛ και Σασουόλο πήραν την άδεια και μπορούν να αρχίσουν ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των ομάδων τους από τις 4 Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε, είχε αποφασίσει να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ομάδες από τις 18 Μαιου, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των αθλητών, από τη στιγμή που η κυβέρνηση επέτρεπε την ατομική άθληση στα πάρκα αλλά όχι στα προπονητικά κέντρα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της επαρχίας Εμίλια-Ρομάνια, Στέφανο Μπονατσίνι, άλλαξε τα δεδομένα αφού υπέγραψε διάταγμα επιτρέποντας «στους επαγγελματίες αθλητές να προπονούνται ατομικά, ακολουθώντας τους κανονισμούς περί κοινωνικής απόστασης και αποφεύγοντας τη συγκέντρωση σε κλειστές δομές».

Αυτό σημαίνει πως τέσσερις ομάδες του Καμπιονάτο θα μπουν λίγο νωρίτερα στη μάχη, από τη στιγμή που Μπολόνια, Πάρμα, ΣΠΑΛ και Σασουόλο ανήκουν στη συγκεκριμένη επαρχία.

Σημειώνεται πως η Εμίλια-Ρομάνια είναι μία επαρχία που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από την Λομβαρδία, την περιοχή που αποτέλεσε το επίκεντρο του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ