Ματουιντί: «Πανικοβλήθηκα όταν έμαθα ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό»

Ματουιντί: «Πανικοβλήθηκα όταν έμαθα ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό»

O Μπλεζ Ματουιντί σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τις σκέψεις του όταν το έμαθε.

O Μπλεζ Ματουιντί, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα μέσα Μαρτίου, περιέγραψε πώς αντέδρασε στο άκουσμα της είδησης, αλλά και τις σκέψεις που έκανε για τους φίλους και την οικογένειά του.

Ο μέσος της Γιουβέντους μίλησε στο κανάλι «Bros Stories» και τόνισε ότι πανικοβλήθηκε όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό.

«Ειλικρινά, είναι δύσκολο. Όταν βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό, δεν μπορούσα να πάω ούτε για ψώνια. Έγινα ψυχωτικός. Προσπαθείς να σιγουρευτείς πως κρατάς σωστές αποστάσεις με τους υπολοίπους ανθρώπους και πρέπει να είσαι δυνατός σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν είχα συμπτώματα, αλλά όταν έμαθα τα νέα, σοκαρίστηκα. Βρέθηκα σε απόλυτο πανικό και φοβήθηκα για τους φίλους και την οικογένειά μου. Ήταν δύσκολο για εκείνους, αλλά προσπάθησα να τους καθησυχάσω. Δεν είναι καλή περίοδος γενικά και θέλω να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα», ήταν το σχόλιο του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ