Νάπολι: Δεν συζητά ποσό κάτω από 100 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί

Νάπολι: Δεν συζητά ποσό κάτω από 100 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί

Πολύ βαθιά θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη όποιοι επιθυμούν να αποκτήσουν τον αμυντικό της Νάπολι. Και δεν είναι λίγοι οι ενδιαφερόμενοι...

Η επιθυμία του Καλιντού Κουλιμπαλί να αγωνιστεί στο αγγλικό ή το ισπανικό πρωτάθλημα φαίνεται πως μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε μία περίπτωση! Αν δηλαδή μία εκ των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης που ερίζουν για την απόκτησή του «αγγίξουν» ή ξεπεράσουν τα 100 εκατ. ευρώ στην προσφορά που θα καταθέσουν στη Νάπολι.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην «Gazzetta dello Sport», οι «Παρτενοπέι» δεν σκοπεύουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και ζητούν… ακατέβατα τα 100 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Όλα αυτά, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, της αναστολής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ως απόρροια αυτής και τις αρνητικές οικονομικές επιδράσεις στο ποδόσφαιρο και εν γένει στον αθλητισμό.

Η τάση, όπως αυτή διαμορφώνεται στις δεδομένες συνθήκες, υποδεικνύει πως θα εκλείψουν αυτό το καλοκαίρι οι μεταγραφές άνω των 100 εκατ. ευρώ. Όμως, στη Νάπολι φέρονται αποφασισμένοι να… μην βάλουν νερό στο κρασί τους όσον αφορά στην παραχώρηση του Σενεγαλέζου στόπερ.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί, συμπαίκτης του Έλληνα Κώστα Μανωλά, έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο 28χρονος στόπερ είχε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League, ενώ από το 2014 που ανήκει στη Νάπολι, μετρά 10 γκολ και πέντε ασίστ σε 233 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ