«Τρελάθηκε» ο Ντε Λαουρέντις: Ζητάει 100 εκατ. ευρώ για τον Κουλιμπαλί!

«Τρελάθηκε» ο Ντε Λαουρέντις: Ζητάει 100 εκατ. ευρώ για τον Κουλιμπαλί!

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, η Λίβερπουλ χτύπησε την πόρτα της Νάπολι για τον Κουλιμπαλί, αλλά οι Παρτενοπέι ζητούν 100 εκατ. ευρώ!

Τον παίκτη που θα τοποθετήσει δίπλα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνας της Λίβερπουλ ψάχνει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του σέντερ μπακ της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, αλλά με τα τωρινά δεδομένη θεωρείται απίθανο να τον αποκτήσει η Λίβερπουλ.

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι Reds χτύπησαν την πόρτα της Νάπολι για τον θηριώδη κεντρικό αμυντικό, αλλά οι Παρτενοπέι ζήτησαν ακατέβατα 100 εκατ. ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ναι μεν είναι θετικός στην πώληση του Κουλιμπαλί, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να κάνει παζάρια και ζητάει ακατέβατα 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του στην παραχώρηση του παίκτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κουλιμπαλί δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ η Λίβερπουλ στην προσπάθειά της να ρίξει την τιμή του Αφρικανού φέρεται να προτείνει εκτός από τα χρήματα και την επιλογή της παραχώρησης του Λόβρεν ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ