Μήνυση στη Ρόμα για τον Πόνσε

Μήνυση στη Ρόμα για τον Πόνσε

H Νιούελς Ολντ Μπόις κατέθεσε μήνυση στη Ρόμα, καθώς δεν έχει καταβάλει 2,5 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Εζεκιέλ Πόνσε.

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει η Ρόμα, εξαιτίας μιας οφειλής προς τη Νιούελς Ολντ Μπόις για τον Εζέκιελ Πόνσε. Οι τζιαλορόσι είχαν αποκτήσει το 2015 από την αργεντίνικη ομάδα τον 23χρονο επιθετικό, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, όμως φαίνεται πως μετά από πέντε χρόνια θα κληθούν να λογοδοτήσουν στα δικαστήρια.

Περίπου πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής λοιπόν, η Νιούελς κατέθεσε μήνυση στην ιταλική ομάδα για οφειλόμενα, τα οποία ανέρχονται κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Πόνσε είχε αποκτηθεί από τη Ρόμα για ένα ποσό κοντά στα 4,2 εκατ. ευρώ, το οποίο και εξοφλήθηκε από την ιταλική ομάδα.

Ο λόγος που κατατέθηκε η μήνυση ενάντια στη Ρόμα είναι, διότι ο Πόνσε πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Σπαρτάκ Μόσχας για 8 εκατομμύρια ευρώ και παρά το γεγονός ότι η Νιούελς διατηρούσε και ποσοστό μεταπώλησης αλλά και τα «τροφεία» δεν έλαβε ένα πολύ μεγάλο ποσό, που «αγγίζει» τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η Νιούελς έπρεπε να πληρώσει 3,2 εκατ. ευρώ στη FIFA λόγω μιας τιμωρίας που τις απαγόρευε τη μεταγραφή νέων παικτών για τα επόμενα τρία μεταγραφικά «παράθυρα». Οι Αργεντίνοι δεν διέθεταν τα χρήματα κι έτσι «κατέδωσαν» τη Ρόμα, τονίζοντας πως χρωστάει από τη μεταγραφή 2,5 εκατ. ευρώ τα οποία και θα πήγαιναν στη FIFA, όπου φυσικά η Νιούελς δεν είχε δώσει όλο το ποσό.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος άσκησε έφεση για την ποινή, ισχυριζόμενος ότι εξακολουθεί να οφείλει χρήματα στην παγκόσμια ομοσπονδία, διότι από πολλές πωλήσεις δεν έχει λάβει τα χρήματα. Πλέον, το «μπαλάκι» περνάει στη FIFA, η οποία θα καλέσει τη Ρόμα για την περίπτωση του Πόνσε, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ