«Ο Κόντε θέλει τον Αλάμπα στην Ίντερ»

«Ο Κόντε θέλει τον Αλάμπα στην Ίντερ»

Την απόκτηση του Ντέιβιντ Αλάμπα επιθυμεί ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ντέιβιντ Αλάμπα θέλει να κάνει η Ιντερ. Οι Νερατζούρι έχουν βάλει στο στόχαστρο της τον Αυστριακό αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου και είναι διατεθειμένοι να κάνουν κίνηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το συμβόλαιο του 27άχρονου αμυντικού λήγει το επόμενο καλόκαιρι, με τον Αλάμπα, σύμφωνα με γερμανικά δημοσίευματα, να έχει απορρίψει ήδη την πρόταση ανανέωσης που του έχουν προσφέρει οι Βαυαροί.

Ωστόσο η περίπτωση του Αλάμπα μόνο εύκολη δεν είναι για την Ίντερ, καθώς τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη και παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντόνιο Κόντε έχει βάλει τον Ντέιβιντ Αλάμπα στην μεταγραφική λίστα του και κατά το παρελθόν. Ο Ιταλός τεχνικός όταν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι (2016-2018) είχε εισηγήθει την απόκτηση του Αυστριακού αριστερού οπισθοφύλακα. Πλέον, ο Κόντε θα κάνει άλλη μια προσπάθεια για να πάρει τον Αλάμπα, αυτήν την φορά για λογαριασμό της Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ