Έτσι παίρνει τον Λαουτάρο η Μπαρτσελόνα

Έτσι παίρνει τον Λαουτάρο η Μπαρτσελόνα

Τις απαιτήσεις της Ίντερ έτσι ώστε να πει το «ναι» στην Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

H Mπαρτσελόνα βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού, με τους Μπλαουκράνα να έχουν θέσει ως Νο1 μεταγραφικό στόχο τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν έχει ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, ωστόσο οι Νερατζούρι δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τόσο εύκολα το πιο σημαντικο περουσιακό τους στοιχείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η ομάδα του Μιλάνου επιμένει για τα 111 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Λαουτάρο, ωστόσο το ύψος της μεταγραφής μπορεί να είναι μικρότερο αν η Μπαρτσελόνα δώσει και κάποιον παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Πιο συγκεκριμένα, στον Αντόνιο Κόντε αρέσει πολύ ο Νέλσον Σεμέντο, ο οποίος όμως φαίνεται να μετακομίζει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, ενώ στην λίστα υπάρχει και το όνομα του Έμερσον, ο οποίος την φετινή χρονιά αγωνίζεται στην Μπέτις ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ