Ξαφνικά «ντου» στις προπονήσεις Λάτσιο και Νάπολι για πιθανές παραβιάσεις

Ξαφνικά «ντου» στις προπονήσεις Λάτσιο και Νάπολι για πιθανές παραβιάσεις

Η ιταλική ομοσπονδία έστειλε επιθεωρητές στα προπονητικά κέντρα των Λάτσιο και Νάπολι προκειμένου να δει αν υπάρχουν πιθανές παραβάσεις του πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Μπορεί στην Ιταλία να μην έχουν αποφασίσει επίσημα τι θα συμβεί με την επιστροφή στη δράση στη Serie A, όμως οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, τηρώντας φυσικά όλα τα πρωτοκολλα ασφαλείας της κυβέρνησης.

Βέβαια, η ιταλική ομοσπονδία από την πλευρά της ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του κράτους και κάνει επιθεωρήσεις στους αθλητικούς χώρους και τα προπονητικά κέντρα των ομάδων, με τις Λάτσιο και Νάπολι να είναι δυο από τις ομάδες που δέχτηκαν «ντου».

Η αρχή έγινε στην Λάτσιο, όπου επιθεωρητές της FIGC βρέθηκαν στην προπόνηση, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι ο Σιμόνε Ινζάγκι βάζει τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν 3 εναντίον 3, κάτι που απαγορεύεται από το ιατρικό πρωτόκολλο.

Πέρα από τη Λάτσιο ωστόσο κάτι παρόμοιο έγινε και στη Νάπολι όπου κι εκεί έγιναν ανάλογες καταγγελίες, ενώ μάλιστα πήραν και τα βίντεο με τις προπονήσεις της εβδομάδας, με τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι εξοργισμένος με αυτή την κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ