«Σνομπάρει» την Γιουβέντους ο Αρτούρ

«Σνομπάρει» την Γιουβέντους ο Αρτούρ

Ο Αρτούρ δεν θέλει να πάει στην Γιουβέντους και χαλάει τη συμφωνία της Μπαρτσελόνα για τους Μιραλέμ Πιάνιτς και Ματία Ντε Σίλιο.

Η άρνηση του Αρτούρ να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα για να πάει στη Γιουβέντους, θέτει εν αμφιβόλω τις «κλεισμένες» μεταγραφές των Μιραλέμ Πιάνιτς και Ματία Ντε Σίλιο, οι οποίοι είχαν ήδη συμφωνήσει να ακολουθήσουν το αντίθετο δρομολόγιο από το Τορίνο προς τη Βαρκελώνη.

Οι δύο παίκτες της «Γιούβε» είχαν δώσει τα χέρια με τη «Μπάρτσα» για να μετακομίσουν στο «Καμπ Νόου» το προσεχές καλοκαίρι, ευελπιστώντας πως δεν θα «χαλούσε» κάτι στην τελική διαπραγμάτευση των δύο μεγάλων κλαμπ.

Αυτό που απέμεινε επί της ουσίας ήταν το «ναι» του Αρτούρ, τον οποίο ήθελε πάση θυσία στο Τορίνο ο Μαουρίτσιο Σάρι, για να αντικαταστήσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής τον Πιάνιτς, με τον οποίο ο πολύπειρος τεχνικός είχε τσακωθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν.

Το πολύπλευρο deal δεν περιελάμβανε χρηματικά ποσά, αλλά ανταλλαγές, για παίκτες που η αγοραστική τους αξίας ξεπερνά τα 80 εκατ. ευρώ, με τα δύο κλαμπ να γλιτώνουν πολλά χρήματα. Η Μπαρτσελόνα θα έπαιρνε τους Πιάνιτς-Ντε Σίλιο κι ο Αρτούρ θα πήγαινε στη «Γιούβε».

Ο Βραζιλιάνος ωστόσο, δεν θέλει να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» κι επί του παρόντος έχει βάλει στον «πάγο» τη συγκεκριμένη, σύνθετη μεταγραφική συμφωνία.

Η δε Γιουβέντους από την πλευρά της ήταν ξεκάθαρη: Εάν ο Αρτούρ δεν γίνει «μπιανκονέρο», δεν υπάρχει κανένα deal για τους άλλους δύο παίκτες. Και πλέον και οι δύο ομάδες κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, προσπαθώντας να μεταπείσουν τον 25χρονο Βραζιλιάνο χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ