Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ξεγύμνωμα στο γήπεδο, ξεγύμνωμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τα πάντα όλα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ίντερ: «Ο Λαουτάρο δεν πωλείται – Όποιος τον θέλει ας δώσει τη ρήτρα»

Η Ίντερ, μέσω του γενικού διευθυντή της, το... ξέκοψε όσον αφορά τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ίντερ: «Ο Λαουτάρο δεν πωλείται – Όποιος τον θέλει ας δώσει τη ρήτρα» | to10.gr

Μπορεί τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών να στέλνουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα, όμως από την Ίντερ το… ξέκοψαν. Και ξεκαθαρίζουν πως όποιος θέλει να πάρει τον Αργεντινό, καλείται να πληρώσει τη ρήτρα, η οποία έχει οριστεί στα 11 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα θα είναι σε ισχύ μέχρι αρχές Ιουλίου, αφού στη συνέχεια οι Ιταλοί μπορούν να ζητήσουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μόνο ένας τόπος υπάρχει για να τον πάρει κάποιος από την Ίντερ κι αυτός είναι πληρώνοντας τη ρήτρα. Είναι ένα μεγάλο ποσό και έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Η ρήτρα παύει να ισχύει στις αρχές Ιουλίου. Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν για τον Λαουτάρο, γιατί ποντάρουμε πολλά πάνω του, είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για μας και έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, αλλά απεναντίας θέλουμε να ενισχυθούμε. Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει τις απαιτήσεις μας και δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Λαουτάρο. Θα φύγει μόνος αν κάποιος πληρώσει τη ρήτρα, νομίζω είμαστε σαφείς», ξεκαθάρισε ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο