Λάτσιο: Ο Λοτίτο δέχεται επίθεση από τον Ανιέλι

Λάτσιο: Ο Λοτίτο δέχεται επίθεση από τον Ανιέλι

Σύμφωνα με τους «λατσιάλι» ο πρόεδρος του δέχεται επίθεση από τον ιδιοκτήτη της Γιουβέντους!

Τορινέζικη συμμαχία κατά του προέδρου της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο! Αυτό κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου των «λατσιάλι», Αρτούρο Ντιακονάλε! Ο Ντιακανάλε ισχυρίστηκε ότι ο Ανιέλι της Γιουβέντους και ο πρόεδρος της Τορίνο, Ορμπάνο Κάιρο έχουν αυτό το σκοπό.

«Ο Λοτίτο αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο και έχει πληρώσει τις συνέπειες. Δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας αλλά τα στοιχεία έγιναν αποδείξεις και υπάρχει η διάθεση από ορισμένους να αποδυναμώσουν τον πρόεδρο της Λάτσιο, να τον βάλουν σε δύσκολη θέση. Είναι δύσκολο να πω κάτι άλλο. Θέλουν ο Λοτίτο να πληρώσει για την προσπάθεια του να παίξει με ίσους όρους το πρωτάθλημα. Και έχουν πολλά… όπλα στην διάθεση τους» υποστήριξε ο Ντιακανάλε.

Πρόσφατα, ο Κλαούντιο Λοτίτο κατέθεσε μήνυση κατά της «Gazzetta dello Sport» η οποία είχε γράψει ότι πλήρωνε το 2008 τους μισθούς του Μάουρο Ζάρατε χωρίς να τους δηλώσει. Αυτό συνέβη επειδή σύμφωνα με τον Ντιακανάλε «η εφημερίδα ανήκει τον Ουρμπάνο Κάιρο, τον πρόεδρο της Τορίνο. Ο Κάιρο και ο Ανιέλι έχουν μεγάλη δύναμη στα ΜΜΕ και θέλουν ο Λοτίτο να πληρώσει για την απαίτηση του να παίξουν όλοι επί ίσοις όροις. Αλλά η εκδίκηση δεν λειτουργεί πάντα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ