Κιελίνι: «Πώς να το εξηγήσω στις κόρες μου;»

Κιελίνι: «Πώς να το εξηγήσω στις κόρες μου;»

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι μίλησε για τον ρατσισμό στις μέρες του και τόνισε πως δεν ξέρει πως να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό στις κόρες του.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι παραδέχθηκε με ανάρτηση του πως του είναι δύσκολο να εξηγήσει στις κόρες του, τι ακριβώς έγινε και για ποιον λόγο, στην υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ.

Παράλληλα, ο αμυντικός της Γιουβέντους αλλά και της εθνικής Ιταλίας υπογράμμισε πως είναι σοκαρισμένος με τα όσα είδε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων πως η ιστορία του ρατσισμού επαναλαμβάνεται στις ΗΠΑ, ενώ υπογράμμισε πως κάθε ζωή μετράει.

Στον λογαριασμό του, στο Twitter, ο Κιελίνι έγραψε το εξής: «Είδα τις εικόνες, ξανά και ξανά. Και χρειάζομαι χρόνο. Να σκεφτώ. Να συνέλθω από το σοκ της βίας σε αυτό το επίπεδο. Πώς θα μπορέσω ποτέ να εξηγήσω στις κόρες μου τι έγινε; Ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω; Η αλήθεια είναι ότι δε θα βρω. Καμία απάντηση. Απλά μία ερώτηση. Γιατί; Πώς συνέβη αυτό; Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται; Διάβασα το χάσταγκ #BlackLivesMatter. Δε θα έπρεπε καν να υπάρχει η ανάγκη να το γράψεις. Όλες οι ζωές μετράνε. Κάθε ανθρώπου. Κάθε παιδιού, αγοριού, άνδρα, γυναίκας σε αυτό τον πλανήτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ