Γκασπερίνι: «Σεβόμουν τα πρωτόκολλα, ήμουν σε καραντίνα όπως όλοι οι άλλοι»

Γκασπερίνι: «Σεβόμουν τα πρωτόκολλα, ήμουν σε καραντίνα όπως όλοι οι άλλοι»

Ο προπονητής της Αταλάντα απάντησε στα πυρά που δέχεται από τη Βαλένθια για το πώς χειρίστηκε το θέμα με τον ιό.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι προσπάθησε να διευκρινίσει περαιτέρω τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας ότι είχε συμπτώματα κορωνοϊού πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του Μπέργκαμο με την Βαλένθια στο Champions League.

Η Βαλένθια είχε δηλώσει έκπληκτη από την παραδοχή του Γκασπερίνι στη κυριακάτικη συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» ότι είχε τα συμπτώματα πριν από το παιχνίδι, αλλά δεν το είπε σε κανέναν, με τον ισπανικό σύλλογο να προσθέτει ότι έθεσε σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους.

Ο Γκασπερίνι επιβεβαίωσε στη συνέντευξη ότι έκτοτε είχε εξεταστεί θετικά στον κορωνοϊό. Το Μπέργκαμο ήταν το επίκεντρο του ιού στην Ιταλία, όταν η ομάδα του Γκασπερίνι νίκησε τη Βαλένθια 4-3 στις 10 Μαρτίου. Το παιχνίδι στο στάδιο Mestalla της Βαλένθια παίχτηκε χωρίς θεατές για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

«Είναι μια πολύ επιθετική διαμάχη», δήλωσε ο Γκασπερίνι στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia την Πέμπτη. «Ξέρω ότι σεβόμουν τα πρωτόκολλα, ήμουν σε καραντίνα όπως όλοι οι άλλοι. Δεν έκανα τεστ swab αλλά τον Μάιο όταν κάναμε εξετάσεις ανακάλυψα ότι είχα προσβληθεί από τον ιό. Πονούσα, αλλά δεν είχα ποτέ προβλήματα πυρετού ή στους πνεύμονες. Όταν έφυγα από το Μπέργκαμο ήμουν εντάξει, είχα κάποια προβλήματα το βράδυ και την επόμενη μέρα. Αλλά η διαμάχη είναι επιθετική και άσχημη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ