Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η απόφαση του Ιμπραϊμοβιτς για το μέλλον του στη Μίλαν επηρεάζει τον Γιόβιτς

Τον Σέρβο επιθετικό έχουν ως εκλεκτό για την θέση του σέντερ φορ οι Ροσσονέρι σε περίπτωση αποχώρησης του «Ίμπρα».

Η απόφαση του Ιμπραϊμοβιτς για το μέλλον του στη Μίλαν επηρεάζει τον Γιόβιτς | to10.gr

Ο Λούκα Γιόβιτς φαίνεται πώς είναι ένας από τα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Σουηδό επιθετικό.
Ο Ζιντάν δεν υπολογίζει τον Σέρβο στα άμεσα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Έτσι προσπαθεί να τον διαθέσει σε κάποια ομάδα με στόχους και χώρο στο ρόστερ ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αυτή η ομάδα φαίνεται ότι είναι η Μίλαν. Οι Ροσσονέρι καλοβλέπουν τον νεαρό επιθετικό αφού θεωρούν ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να σηκώσει το βάρος της φανέλας και τις απαιτήσεις του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport το μόνο αγκάθι σε όλη αυτή την μεταγραφή, είναι τα πλάνα του Ζλάταν. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα ανανεώσει για άλλον ένα χρόνο με τους Ιταλούς, ή αν θα ψάξει για κάποια άλλη ομάδα. Ο Σουηδός είχε τραυματιστεί πρόσφατα και κάνει ακόμα πιο δύσκολη, οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του. Επιπρόσθετα η σύναψη της συνεργασίας της Μίλαν, με τον πρώην προπονητή της Λειψίας Ραλφ Ράνγκνικ, μπορεί να επισπεύσει την απόφαση για την άφιξη του Γιόβιτς.

Συνοψίζοντας ο νούμερο ένα στόχος των Ροσσονέρι για την αντικατάσταση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, θα είναι ο Λούκα Γιόβιτς και αναμένεται άμεσα να έχουμε εξελίξεις.