Ιντερ: Κοντά σε συμφωνία με Μπρέσια για Τονάλι

Ιντερ: Κοντά σε συμφωνία με Μπρέσια για Τονάλι

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η Ίντερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σάντρο Τονάλι από την Μπρέσια.

Η Ίντερ είναι σε καλό δρόμο για να εξασφαλίσει την υπογραφή του μέσου της Μπρέσια Σάντρο Τονάλι για 30 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, που σχετίζονται με την απόδοση, ισχυρίζεται αποψινό δημοσίευμα του Sky Sport Italia.

Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε ως οπαδός της Μίλαν, ο 20χρονος παίκτης έχει κερδίσει μια θέση στο πλάνο του Αντόνιο Κόντε για τους «νερατζούρι», το οποίο περιλαμβάνει ήδη τους Ιταλούς διεθνείς Στέφανο Σένσι και Νικολό Μπαρέλα.

Ο Τονάλι σημείωσε ένα γκολ στη Serie A και μοίρασε πέντε ασίστ σε 23 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν, ενώ μέτρησε τρεις διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας.

Η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Φιορεντίνα, η Μπαρτσελόνα, η Νάπολι και η Παρί Σεν Ζερμέν επίσης είχαν επιδείξει ενδιαφέρον, με την Ίντερ να φαίνεται πως κερδίζει την κούρσα για την απόκτησή του.

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, είχε δηλώσει πως ήθελε 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο επικείμενος υποβιβασμός της ομάδας και η πανδημία του COVID-19 επηρέασαν τη μεταγραφική αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ