Γκατούζο: «Προτεραιότητα ο Τσιμίκας»

Γκατούζο: «Προτεραιότητα ο Τσιμίκας»

Ο Ιταλός τεχνικός της Νάπολι είχε συνάντηση με τη διοίκηση και όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ζήτησε από τον Ντε Λαουρέντις την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα.

Την περασμένη Τρίτη (9/6) τα ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Νάπολι αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα, αφού το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ελληνα μπακ κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό και πλέον επικεντρώνεται στην απόκτηση του Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα ανέφεραν ότι ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Λέγκια Βαρσοβίας και έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο μπακ, την οποία αναμένεται να αποδεχθεί η πολωνική ομάδα.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ισχύει, με τον προπονητή της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, να έχει απόλυτη προτεραιότητά του τον Ελληνα μπακ. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας προτιμάει τον συμπατριώτη μας από τον Πολωνό, ο οποίος δεν έχει παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις και σίγουρα δεν βρίσκεται στο επίπεδο του Κώστα Τσιμίκα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Γκατούζο στις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση της Νάπολι φέρεται να ζήτησε για μια ακόμα φορά την απόκτηση του Τσιμίκα. «Ο Ελληνας αμυντικός είναι ο πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο», τονίζουν χαρακτηριστικά τα σάιτ, που ασχολούνται με τα θέματα των Παρτενοπέι. Ο Ιταλός τεχνικός, που έχει συμφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Ντίνο Ντε Λαουρέντις, για νέο τριετές συμβόλαιο, σε κάθε επαφή που έχει με τη διοίκηση ζητάει επιτακτικά την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει η Νάπολι να ικανοποιήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό. Οι Παρτενοπέι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας, αλλά οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει περίτρανα τα τελευταία χρόνια ότι εάν πουλήσουν θα το κάνουν με τα δικά τους δεδομένα και φυσικά στην τιμή που θέλουν.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η ιταλική ομάδα υπέστη τεράστια οικονομική ζημιά 100 εκατ. ευρώ λόγω του κορωνοϊού! Μια «τρύπα», που θα προσπαθήσουν να καλύψουν μέσω πωλήσεων, με τους Αλαν και Κουλιμπαλί να είναι οι δύο επικρατέστεροι για να πουληθούν το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γκατούζο μάλιστα φέρεται να βρει ήδη τους αντικαταστάτες τους, με τους Βερετούτ και Μιλένκοβιτς να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των Παρτενοπέι. Οσον αφορά στο δικό του συμβόλαιο, ο νεαρός τεχνικός έχει συμφωνήσει για νέο τριετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές πάνω από 4.5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ