Ο Γκατούζο αφιέρωσε την πρόκριση στην αδερφή του

Ο Γκατούζο αφιέρωσε την πρόκριση στην αδερφή του

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για την πρόκριση της Νάπολι στον τελικό του Κυπέλλου και εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι την αφιερώνει στην αδερφή του που «έφυγε» πριν λίγες μέρες από τη ζωή.

Η Νάπολι επέστρεψε στη δράση μετά από πολύμηνη αποχή λόγω κοροναϊού με το 1-1 με την Ίντερ, αποτέλεσμα που την έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (17/6) την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Ο Τζενάρο Γκατούζο αφιέρωσε την πρόκριση και στην αδερφή του, που πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή στα 37 της χρόνια χτυπημένη από σοβαρή ασθένεια.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ποδοσφαιρικό κόσμο, καθώς όλοι τους ήταν πολύ κοντά σε μένα και στην οικογένειά μου. Ήταν δύσκολο για μένα. Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στην οικογένειά μου, τους γονείς μου και την αδερφή μου. Την αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ, ήταν μία μεγάλη απώλεια», δήλωσε συγκινημένος μπροστά στην κάμερα της RAI ο τεχνικός της Νάπολι, για να αναφερθεί κατόπιν στον τελικό του Κυπέλλου.

«Αντιμετωπίζουμε την Γιουβέντους, μία ομάδα που είναι συνηθισμένη να νικάει και η οποία έχει τη νοοτροπία του νικητή. Μπορούμε να το παλέψουμε. Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί μεγάλη εμφάνιση για να φέρουμε το τρόπαιο στο σπίτι».

Όσον αφορά στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, λήγει στο φινάλε της σεζόν, ο Γκατούζο ήταν σαφής: «Ευτυχώς, δεν νοιάζομαι για τα χρήματα, απλά με νοιάζει να έχω το σεβασμό των ανθρώπων με τους οποίους δουλεύω μαζί. Τα συμβόλαια έχουν μικρή αξία για μένα καθώς παραδέχομαι πως μπορώ να χάσω εύκολα την ψυχραιμία μου και να αποχωρήσω από μόνος μου, θα πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ