Μπάρι : Ανακοίνωσε τον Μάριο Οικονόμου

Μπάρι : Ανακοίνωσε τον Μάριο Οικονόμου

Τον εξάμηνο δανεισμού του Μάριο Οικονόμου από την Μπολόνια ανακοίνωσε η Μπάρι, με τον Έλληνα στόπερ να ενισχύει τους μπιανκορόσι ενόψει της μάχης για την άνοδο στη Serie A.

Στην Μπάρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Οικονόμου, με τον ιταλικό σύλλογο να γνωστοποιεί τον εξάμηνο δανεισμό του από την Μπολόνια. Ο 25χρονος δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός, αφήνει λοιπόν την ΣΠΑΛ (ο δανεισμός του στην ομάδα του Σεμπλίτσι διακόπηκε) και θα ενισχύσει τους μπιανκορόσι ενόψει της μάχης που θα δώσουν στο δεύτερο γύρο για την άνοδό τους στη Serie A.

Γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου του 1992 στα Ιωάννινα, ο 5ος φορές διεθνής Μάριος Οικονόμου ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΣ, έφθασε μέχρι την πρώτη ομάδα και το καλοκαίρι του 2013 πωλήθηκε έναντι 500.000 ευρώ στην Κάλιαρι. Μετά από ένα χρόνο έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με την Μπολόνια, το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη νεοφώτιστη ΣΠΑΛ και τώρα στην Μπάρι της Serie B, η οποία θα είναι η τέταρτη διαφορετική ομάδα που αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ