Εξετάζει Μίλικ και Χιμένες η Γιουβέντους

Εξετάζει Μίλικ και Χιμένες η Γιουβέντους

Η «βέκια σινιόρα» ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι, έχοντας, παράλληλα, ως εναλλακτική επιλογή, αυτή του Ραούλ Χιμένες της Γουλβς.

Πριν από λίγες μέρες, η Γιουβέντους έχασε το Κύπελλο Ιταλίας και τώρα είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην Serie A. Βέβαια, κοιτάζει και τα μεταγραφικά πλάνα της, ώστε να ενισχυθεί για την επόμενη σεζόν.

Όπως φαίνεται, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν έχει πολλές πιθανότητες παραμονής, με αποτέλεσμα η «Γιούβε» να ψάχνει από τώρα τον ποδοσφαιριστή που πρόκειται να τον αντικαταστήσει στην επίθεση.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Tuttosport», η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση. Ο πρώτος είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος της πήρε πριν από λίγες ημέρες το κύπελλο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με την Νάπολι. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι είναι ο τρίτος παίκτης σε ισάριθμες χρονιές που εξετάζεται από την Γιουβέντους, έχοντάς την αφήσει εκτός από κάποια διοργάνωση. Οι δύο προηγούμενοι ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ματίας Ντε Λιχτ.

Η υπόθεση αυτής της μεταγραφής, όμως, δεν είναι απλή, διότι ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ζητά το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον Πολωνό επιθετικό.

Αν, βέβαια, η περίπτωση του Μίλικ ναυαγήσει, οι Τορινέζοι έχουν βρει την εναλλακτική λύση στο πρόσωπο του Ραούλ Χιμένες, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Γουλβς και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ