Ο Σάρι στηρίζει τον Κριστιάνο

Ο Σάρι στηρίζει τον Κριστιάνο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε σε δηλώσεις του πως στηρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρά το γεγονός πως περνάει περίοδος ντεφορμαρίσματος με την επιστροφή στη δράση μετά την καραντίνα.

Τόσο η Γιουβέντους, όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επέστρεψαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά την υποχρεωτική διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, οι «μπιανκονέρι» έχασαν το κύπελλο, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από την Νάπολι με 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 0-0) με τον διάσημο Πορτογάλο να μένει μακρυά από τον γνώριμο CR7.

Και όπως πρέπει να κάνει κάθε προπονητής, σε αντίστοιχες, περιπτώσεις, ο Μαουρίτσιο Σάρι, έσπευσε να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή του: «Μιλήσαμε με τον Κριστιάνο, πριν τον αγώνα με την Νάπολι, όπως και με τους άλλους επιθετικούς της ομάδας, τον Ντιμπάλα και τον Κόστα. Και συμφωνήσαμε για τον τρόπο παιχνιδιού μας στον τελικό.

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει 700 γκολ κινούμενος στην αριστερή πτέρυγα και είναι λογικό να προτιμά αυτήν την θέση. Μιλήσαμε και πάλι εχθές επί μακρόν, επειδή δεν πρέπει να χάσει την αυτοπεποίθηση του. Ελπίζω ότι αν όχι από αύριο, το αργότερο σε μία εβδομάδα, ο πιό φανταστικός παίκτης όλων των εποχών, θα επανέλθει. Δεν γίνεται να είσαι διαρκώς σε κορυφαίο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ