Σάρι: «Μίλησα με τους παίκτες για το ποιος θα παίξει στην κορυφή»

Σάρι: «Μίλησα με τους παίκτες για το ποιος θα παίξει στην κορυφή»

Ο προπονητής της Γιουβέντους παραδέχθηκε ότι δεν αποφάσισε μόνος του τις θέσεις των επιθετικών της ομάδας, αλλά τις ρύθμισε έπειτα από συνομιλία μαζί τους.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι εξήγησε, σε δηλώσεις του, ότι αποφάσισε μαζί με τους παίκτες (Κριστιάνο, Μπεντανκούρ, Ντιμπάλα) την τελική θέση του καθενός στην ενδεκάδα της «Γιούβε» στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με την Μίλαν, αλλά και στον τελικό με την Νάπολι.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Σάρι:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή; Τα παιδιά της τριάδας μίλησαν πριν από το Νάπολι-Γιουβέντους, προτιμούσαν να παίξει στο κέντρο ο Ντιμπάλα και έτσι κάναμε.

Εγώ και ο Κριστιάνο μιλήσαμε πριν από τον αγώνα με την Μίλαν, μιλήσαμε πριν από τον τελικό, μιλήσαμε ξανά το Σάββατο. Είναι ξεκάθαρο πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει 700 γκολ ξεκινώντας από τα άκρα. Και η προτίμησή του είναι αυτή.

Με την Μίλαν πήγαμε σε αυτή την λύση, στον τελικό του Κυπέλλου φώναξα τους τρεις παίκτες που αποφάσισα να παίξουν μπροστά και μίλησα μαζί τους για το τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Και μετά, αναλύοντας το, αποφάσισαν να δοκιμάσουμε με την λύση Ντιμπάλα στην κορυφή. Αλλά θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια συζήτηση πριν από ένα σημαντικό ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ