«Τεσσάρα» για Μίλαν, «γκέλα» για Φιορεντίνα

«Τεσσάρα» για Μίλαν, «γκέλα» για Φιορεντίνα

Οι «ροσονέρι» πέρασαν σαν σίφουνες από την έδρα της Λέτσε, ενώ οι «βιόλα» παραχώρησαν ισοπαλία στη Μπρέσια.

Η Δευτέρα ήταν μία καλή μέρα για τη Μίλαν… Η ομάδα επικράτησε 4-1 της Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε», παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η Μίλαν προηγήθηκε στο 26’ με τον Καστιγέχο, αλλά η Λέτσε ισοφάρισε στο 54’ με τον Μανκόζου. Μετά την ισοφάριση, ακολούθησε η… καταιγίδα.  Στο 57’ ο Μποναβεντούρα έκανε το 1-2 και το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Ρέμπιτς και ο Λεάο.

ΛΕΤΣΕ: Γκάμπριελ, Ρισπόλι, Μετσαριέλο, Λουκιόνι, Καλντερόνι, Πετριτσιόνε, Ταχτσίδης, Μανκόζου, Φάλκο, Σαπονάρα (87’Βέρα), Λαπεντούλα (46’Μπαμπακάρ).

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κόντι, Κιάερ (40’Γκάμπια), Ρομανιόλι, Ερνάντες, Κεσιέ (87’Πακέτα), Μπενάκερ, Καστιγέχο (68’Σελιμέκερς), Τσαλχάνογλου, Μποναβεντούρα (86’Μπίλια), Ρέμπιτς (68’Λεάο).

Η Φιορεντίνα απέτυχε να εκμεταλλευτεί το «Αρτέμιο Φράνκι» και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπρέσια. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε στο 15’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντοναρούμα, το οποίο κέρδισε ο Ντεσένα μετά από μαρκάρισμα του Κάσρες. Οι «βιόλα»ι ισοφάρισαν στο 29’ με κεφαλιά του Πετσέλα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Κάσερες, Κετσερίνι, Πετζέλα, Νταλμπέρ (46’Λιρόλα), Καστροβίλι, Πούλγκαρ, Ντάνκαν (67’Γκεζάλ), Κιέζα (92’Σοτίλ), Βλαχόβιτς, Ριμπερί (92’Κουτρόνε).

ΜΠΡΕΣΙΑ: Γιόρονεν, Σαμπέλι, Παπέτι, Ζεμπρίνι (84’Μαρτέλα), Ματέγιου, Μπγιάρνασον (55’Ρομούλο), Τονάλι, Ντεσένα, Ζρμαλ (66’Σπάλεκ), Σκραμπ (55’Τορεγκρόσα), Ντοναρούμα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ