«Έκλεισε» Πέδρο η Ρόμα! (pic)

«Έκλεισε» Πέδρο η Ρόμα! (pic)

Ο Ισπανός εξτρέμ θα γίνει κάτοικος Ρώμης από τον Σεπτέμβριο.

Ο Πέδρο θα φοράει την φανέλα της Ρόμα από τον Σεπτέμβριο, όπως ανέφερε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι ειδικός στις μεταγραφικές εξελίξεις, με δημοσίευμα στο twitter ανέφερε ότι ο έμπειρος εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Ρώμης.

Ο 32χρονος άσος μπορεί να συμφώνησε με την Τσέλσι να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι την λήξη των υποχρεώσεων της φετινής σεζόν, ωστόσο φρόντισε να βρει και τον επόμενο σύλλογο που θα αγωνιστεί. Η Ρόμα κινήθηκε άμεσα και «έκλεισε» τον διεθνή ακραίο με ελεύθερη μεταγραφή, χωρίς να μπορεί να τον υπολογίζει μέχρι τον Σεπτέμβριο καθώς θα αγωνίζεται με την Λονδρέζικη ομάδα.

Αυτός θα είναι ο τρίτος σταθμός της καριέρας του μετά την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Με τους «μπλαουγκράνα» μέτρησε 321 παιχνίδια με 99 τέρματα αλλά και 62 ασίστ ενώ από την άλλη, με τον αγγλικό σύλλογο, βρήκε 43 φορές δίχτυα, μοιράζοντας παράλληλα 28 ασίστ, σε διάστημα 201 αγώνων. Την φετινή χρονιά, ωστόσο, δεν αποτελούσε βασική επιλογή, με αποτέλεσμα να προλάβει να παίξει 18 παιχνίδια με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ