Ίντερ: Τιμωρίες σε Σκρίνιαρ και Κόντε

Ίντερ: Τιμωρίες σε Σκρίνιαρ και Κόντε

Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Μίλαν Σκρίνιαρ, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Ίντερ με τη Σασουόλο. Μία αγωνιστική για Κόντε.

Διπλή τιμωρία υπέστη η Ίντερ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/6) με τη Σασουόλο και την ισοπαλία με 3-3. Η Ιταλική Ποδοσφαρική Ομοσπονδία τιμώρησε τον Μίλαν Σκρίνιαρ με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών, λόγω των όσων ακολούθησαν μετά την αποβολή του στο ματς.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο 25χρονος τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Αμέσως μετά, μίλησε με υβριστικά λόγια προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, κάτι που διαπιστώθηκε μέσα από τα μικρόφωνα και οδήγησε στη μετέπειτα ποινή του.

Ως εκ τούτου, οι «νερατζούρι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σλοβάκου αμυντικού στα προσεχή παιχνίδια με τις Πάρμα, Μπρέσια και Μπολόνια.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Μιλάνου. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (28/6) κόντρα στην Πάρμα, δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, καθώς συμπλήρωσε πέντε παρατηρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ