Ταξιδεύει στο Τορίνο ο Αρτούρ

Ταξιδεύει στο Τορίνο ο Αρτούρ

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την επισημοποίηση της ανταλλαγής του Αρτούρ-Πιάνιτς από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους έχουν έρθει συμφωνία για την ανταλλαγή του Αρτούρ με τον Μιράλεμ Πιάνιτς. Σύμφωνα με την «Rac1», ο βραζιλιάνος χαφ θα προβάρει την φανέλα της Γιουβέντους, την ίδια στιγμή που ο διεθνής Βόσνιος θα παρουσιάζεται στους «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο 23χρονος μέσος, θα μεταβεί στο Τορίνο για να περάσει τις καθιερωμένες εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος. Φυσικά, ο Αρτούρ θα βρίσκεται στην Ισπανία για τον αγώνα του Σαββάτου (27/06) κόντρα στην Θέλτα, ωστόσο, μετά θα πάρει το αεροπλάνο για την Ιταλία.

Από την άλλη, ο Μιράλεμ Πιάνιτς περιμένει με το εισιτήριο στο «χέρι» για να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Βαρκελώνη. Ο 30χρονος χαφ ήταν εξ’αρχής σύμφωνος με την εν λόγω συμφωνία σε αντίθεση με τον Αρτούρ, που αρχικά δεν ήθελε να φύγει από το Καμπ Νου, ωστόσο στην συνέχεια πείστηκε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Για τον Βραζιλιάνο, η σεζόν κλείνει με 27 συμμετοχές, 4 τέρματα και 4 ασίστ ενώ, από την άλλη πλευρά, ο έμπειρος κεντρικός  έκανε μία γεμάτη χρονιά με 35 αγώνες, τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ