Γιουβέντους-Λέτσε 4-0

Γιουβέντους-Λέτσε 4-0

Η ομάδα του Μαουρίτσιο επικράτησε με 4-0 της Λέτσε και αποσπάστηκε εφτά βαθμούς από την δεύτερη Λάτσιο.

Απτόητη για την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος συνεχίζει η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Λέτσε έπαιζε με 10 παίκτες από το 31΄, επικράτησε με 4-0 και αποσπάστηκε εφτά βαθμούς από την Λάτσιο. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μπιανκονιέρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε τα πάντα στο γήπεδο (1 γκολ και 2 ασίστ).

H Mεγάλη Κυρία είχε την υπεροχή από την αρχή της αναμέτρησης, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Η τηλεκατευθυνόμενη γκολάρα του Πάολο Ντιμπάλο στην αρχή τους δεύτερου μέρους ήταν αυτή που άνοιξε την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ 11 λεπτά ο Κριστιάνο κέρδισε πέναλτι το οποίο και ανέλαβε ο ίδιος για το 2-0 της Γιουβέντους.

Στο 83’και πάλι ο Πορτογάλος έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Λέτσε, βγάζοντας μαγική ασίστ με τακουνάκι στον Ιγκουαϊν και ο Αργεντινός από κοντά δεν λάνθαψε για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 85ο λεπτό όταν ο Κόστα σέντραρε από δεξιά και ο Ντε Λιχτ με κεφαλιά εξ επαφής διαμόρφωσε το 4-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ματουϊντί, Ραμπιό (52’ Ντάγκλας Κόστα), Πιάνιτς, Μπεντανκούρ (68’ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα (77’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (77΄Μουρατόρε), Ρονάλντο

ΛΕΤΣΕ: Γκάμπριελ, Ντονάτι, Πας, Λουτσιόνι, Βέρα (78’ Καλντερόνι), Ριζπόλι, Ταχτσίδης, Πετριτσιόνε (46’ Ροσετίνι), Σάκχοβ, Μανκόζου (72’ Μπαράκ), Φάλκο (64’ Μπαμπακάρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ