Έφτασε στο Τορίνο ο Αρτούρ (vid)

Έφτασε στο Τορίνο ο Αρτούρ (vid)

Στο Τορίνο έχει πατήσει το πόδι του ο Αρτούρ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους. Ετοιμάζεται για το αντίθετο δρομολόγιο ο Πιάνιτς.

Η μεταγραφή του Αρτούρ Μέλο προχωράει προς την ολοκλήρωση της, καθώς ο παίκτης έφτασε στο Τορίνο για να περάσει από ιατρικά τεστ και κατόπιν να υπογράψει στην Γιουβέντους.

Ωστόσο, ο Μίραλεμ Πιάνιτς ετοιμάζει ταυτόχρονα βαλίτσες για Βαρκελώνη, όπου θα περάσει κι εκείνος με τη σειρά του από ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», ο Αρτούρ συνοδευόταν από μέλη της οικογένειάς του και από τον πρώην παράγοντα των μπλαουγκράνα, Ρομπέρτ Φερνάντεθ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το deal μεταξύ Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα θα αγγίξει τα 70.000.000 ευρώ και ο Βραζιλιάνος θα έχει ετήσιο κασέ που θα ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ.

Από την άλλη ο Πιάνιτς αναμένεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να βρεθεί στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να λέγεται πως θα βγάλουν από τα ταμεία του πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του Αρτούρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ