Tζένοα-Γιουβέντους 1-3

Tζένοα-Γιουβέντους 1-3

Η Γιουβέντους, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε της Τζένοα με 3-1 και διατήρησε το +4 από την Λάτσιο.

Ακάθεκτη προς την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος συνεχίζει η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε από την έδρα της Τζένοα με 3-1 και διατήρησε το +4 από την δεύτερη Λάτσιο. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μπιανκονιέρι ο Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και μια ασίστ.

H Μεγάλη Κυρία στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ωστόσο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η γκολάρα του Ντιμπάλα άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη. Ο Αργεντίνος επιθετικός με φοβερή ενέργεια μέσα από την περιοχή νίκησε τον Περίν για το 1-0. Στο 54’ ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά και ο Μπερναρντέσκι πήρε την κεφαλιά αστοχώντας εξ επαφής, ενώ στο 56’ ο Ρονάλντο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.

Την σκυτάλη στο σκοράρισμα ανέλαβε στο 73΄ ο Κόστα με ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν σε με τον Πιναμόντι στο 76΄.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μαζιέλο, Σουμαορό, Γκιλιόνε (62’ Μπαρέκα), Ρομέρο, Κασάτα (78’ Πάντεβ), Μπεχράμι, Σένε (46’ Λεραγκέρ), Στουράρο (75’ Μπιράσκι), Φαβίλι (46’ Σανάμπρια), Πιναμόντι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Ραμπιό (83’ Ματουϊντί), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (74’ Ράμσεϊ), Ρονάλντο (74’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (66’ Κόστα), Ντιμπάλα (83’ Ολιβιέρι)

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ