Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιταλία: Ανοιχτή η επιστροφή κόσμου στα γήπεδα κατά 25%

Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στο 25% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Ιταλία: Ανοιχτή η επιστροφή κόσμου στα γήπεδα κατά 25% | to10.gr

Το ιταλικό ποδόσφαιρο κάνει σταδιακά βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητα. Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν, γίνονται προσπάθειες για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες των ιταλικών γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι άνθρωποι της ιταλικής Ομοσπονδίας προσπαθούν να επαναφέρουν τον κόσμο στα γήπεδα με την έναρξη της επόμενης σεζόν ή ακόμα και πριν από την ολοκλήρωση της φετινής. Ο πρόεδρος, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, εξήγησε πως το πρώτο πλάνο είναι να ανοίξουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους στο 25% της χωρητικότητάς τους ώστε να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Δουλεύουμε με γνώμονα την επιστροφή των φιλάθλων στην εμπειρία του ποδοσφαίρου από κοντά. Επεξεργαζόμαστε τα ποσοστά. Μέχρι σήμερα, σκεφτόμαστε κυρίως το 25%. Το πρόβλημα έγκειται στο να διαχειριστούμε τις ροές επισκεπτών. Θα είμαστε έτοιμοι να ελέγξουμε τις διαδικασίες μόλις λάβουμε το ‘’πράσινο φως’’ από την κυβέρνηση να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα».