Αταλάντα-Νάπολι 2-0

Αταλάντα-Νάπολι 2-0

Η Αταλάντα νίκησε με 2-0 την Νάπολι, κλειδώνοντας την παρουσία της στην τετράδα της βαθμολογίας.

Και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα κουνήσει… σεντόνι η Αταλάντα. Η ομάδα του Μπέργκαμο φιλοξένησε την Νάπολι για την 29η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, νικώντας με σκορ 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα, το τρομερό σύνολο του Γκασπερίνι εξασφάλισε τη θέση της στην τετράδα και τα αστέρια, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση με 60 βαθμούς. Από την άλλη, οι Ναπολιτάνοι έμειναν στην 6η θέση της κατάταξης, με 45 πόντους.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47ο λεπτό μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα της Νάπολι, ο Γκόμες σέντραρε από δεξιά και ο Πάσαλιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν εκεί και στο 55’ ο Τολόι έκανε τη σέντρα για τον Γκόζενς, που με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την ομάδα του Μπέργκαμο να πανηγυρίζει ένα σημαντικό τρίποντο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι (89’ Μπούσκαλο), Ντζιμσίτι (81’ Χάτεμπουρ), Καστάιν, Καλντάρα, Γκόζενς, Γκόμες (88’ Μουριέλ), Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (89’ Ταμέθε), Σαπατα

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα (30’ Μερέτ), Μακσίμοβιτς, Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ζιελίνσκι, Ντέμε (73′ Λομπότκα), Μέρτενς (57’ Λοσάνο), Ρουίθ, Ινσίνιε (57’ Μίλικ), Πολιτάνο (73’ Καγιεχόν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ