Θετικός για Γιουβέντους ο Μίλικ

Θετικός για Γιουβέντους ο Μίλικ

Η «βέκια σινιόρα» έχει πολλές πιθανότητες να εντάξει στο ρόστερ της τον Αρκάντιους Μίλικ.

Ο Αρκάντιους Μίλικ διανύει φέτος μια εξαιρετική σεζόν με τη Νάπολι, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Μία από αυτές είναι η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό της. Όπως αναφέρει το «Calciomerato.com» ο Μίλικ είναι δεκτικός σε πρόταση που του έχει γίνει, ενώ η «Γιούβε» σκέφτεται να δώσει δύο παίκτες στη Νάπολι ως αντάλλαγμα προκειμένου να γίνει πιο δελεαστική η συμφωνία με τους «παρτενοπέι».

Οι Ναπολιτάνοι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τη στάση του 26χρονου και σκοπεύουν να ζητήσουν το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ από όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Εκτός από τη «Μεγάλη Κυρία» το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει Ατλέτικο Μαδρίτης και Τότεναμ, γεγονός που εξετάζουν πιο εύκολα οι Κυπελλούχοι Ιταλίας από το να πουλήσουν τον παίκτη στην ομάδα του Τορίνο. Το συμβόλαιό του με τους «παρτενοπέι» λήγει τον Ιούνιο του 2021 και η πώλησή του εντός αυτού του καλοκαιριού θα ευνοήσει περισσότερο την ιταλική ομάδα στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Πολωνός επιθετικός φορά τη φανέλα της Νάπολι από το καλοκαίρι του 2016, έχοντας σημειώσει 47 γκολ σε 114 συμμετοχές.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ