Γιουβέντους – Τορίνο 4-1

Γιουβέντους – Τορίνο 4-1

Η Γιουβέντους μετέτρεψε σε περίπατο το τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο την οποία διέλυσε με 4-1 και συνεχίζει απτόητη προς ακόμη ένα πρωτάθλημα. Έγραψε ιστορία ο Μπουφόν στη Serie A.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το ματς της Γιουβέντους με την Τορίνο καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν καταιγιστική κι επικράτησε με 4-1 της «γκρανάτα». Στο +7 από τη δεύτερη Λάτσιο η Γιούβε, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι. Ιστορία έγραψε ο Τζίτζι Μπουφόν που έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σχεδόν με τη σέντρα η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ όταν στο 3′ ο Ντιμπάλα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 29′ η Γιούβε έκανε και το 2-0 με τον Κριστιάνο να δίνει την ασίστ στον Κουαδράδο και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σιρίγκου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Τορίνο μπήκε ξανά στο ματς με τον Μπελότι να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι για χέρι του Ντε Λιχτ.

Στο 50′ η Τορίνο σκόραρε με τον Βέρντι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 61′ έγινε κάτι που είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Σχεδόν τρία χρόνια για την ακρίβεια, από τον Δεκέμβρη του 2017. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σκοράροντας το πρώτο του φάουλ με τη φανέλα της Γιουβέντους! Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 87′ όταν ο Κόστα σέντραρε από αριστερά και ο Ντζιντζί πέτυχε αυτογκόλ για το τελικό 4-1.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ντανίλο, Πιάνιτς (5’ Ματουϊντί), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (80’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (55’ Ντόουγκλας Κόστα).

Τορίνο: Σιρίγκου, Ίτσο, Μπρέμερ (84’ Ντζιντζί), Λιάνκο, Λούκιτς, Ντε Σιλβέστρι (80’ Εντέρα), Μεϊτέ, Άινα (84’ Ανσάλντι), Μπερενγκέρ, Μπελότι, Βέρντι (68’ Μίλικο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ