«Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Έμερσον»

«Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Έμερσον»

Την περίπτωση του αριστερού μπακ της Τσέλσι εξετάζει σοβαρά η Ίντερ.

Η Ίντερ βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή προκειμένου να ενισχύσει την άμυνά της. Μετά την προσθήκη του Ασράφ Χακίμι, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ψάχνει τον τρόπο να δυναμώσει και στην αριστερή πλευρά της οπισθοφυλακής της.

Όπως αναφέρει το «Sky Sport Italia», μία περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά οι «νερατζούρι» είναι αυτή του αμυντικού της Τσέλσι, Έμερσον Παλμιέρι. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο αριστερό οπισθοφύλακα με ιταλικό διαβατήριο, που φαίνεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ιταλού προπονητή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ομάδα του Μιλάνου δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση για τον 25χρονο αλλά αυτό πρόκειται να γίνει εντός των προσεχών ημερών. Άλλωστε ο Κόντε γνωρίζει καλά τον Έμερσον εφόσον οι δυο τους συνεργάστηκαν στους «μπλε» του Λονδίνου την περίοδο 2017-18. Για την ώρα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο αμυντικός των Λονδρέζων δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος προτιμά να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Μάρκος Αλόνσο. Το γεγονός αυτό δίνει περισσότερες πιθανότητες στην Ίντερ για την απόκτησή του την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ