Μπουφόν : «Θα παίζω τουλάχιστον μέχρι τα 43 μου»

Μπουφόν : «Θα παίζω τουλάχιστον μέχρι τα 43 μου»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε μεταξύ άλλων για το ρεκόρ που έσπασε το Σάββατο (4/7) και για το μέλλον του στη Γιουβέντους.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έγραψε ιστορία το απόγευμα του Σαββάτου (4/7) στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Τορίνο καθώς άφησε πίσω του τον Πάολο Μαλντίνι και έγινε ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της Serie A.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα για το ρεκόρ αυτό, το μέλλον του στη «βέκια σινιόρα» αλλά και τη διακαή επιθυμία του για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «To Τσάμπιονς Λιγκ περιστρέφεται στο κεφάλι μου. Φτάσαμε πάρα πολλές φορές κοντά και με δυσαρεστεί πολύ το γεγονός ότι δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο. Μέσα όμως από συγκεκριμένες στενοχώριες βρήκα τη δύναμη να μην τα παρατώ»,

Για το μέλλον της καριέρας του: «Θα παίζω τουλάχιστον μέχρι τα 43 μου χρόνια. Από τη στιγμή ωστόσο που έκλεισα τα 40 μου χρόνια, σκέφτομαι πλέον μήνα-μήνα. Για όσο υπάρχουν κίνητρα, είμαι ευτυχισμένος που συνεχίζω να παίζω. Δεν θέλω να σπαταλήσω όσα μου δώρισε η φύση».

Ο «Τζίτζι» μίλησε επίσης για το ρεκόρ που έσπασε χθες (4/7), αλλά και για ένα νέο ρεκόρ στο οποίο εστιάζει καθώς κυνηγά πλέον τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο οποίος έχει 705 συμμετοχές με τη «Γιούβε» σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ήμασταν σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν και αισθανόμουν τη ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν σκεφτόμουν το ρεκόρ αλλά το πώς θα υπερασπιστώ την εστία μου.

Εάν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο είναι επειδή δεν αισθανόμουν ποτέ ικανοποιημένος. Τα ρεκόρ γίνονται για να καταρριφθούν από κάποιον άλλον, όμως δεν είναι μέσα στους στόχους μου να ξεπεράσω τον Ντελ Πιέρο.

Εάν έχω τα κατάλληλα κίνητρα, μπορώ να κάνω κάποια ματς υψηλού επιπέδου χωρίς κανένα πρόβλημα και να δώσω μερικές καλές απαντήσεις».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ