Ιντερ – Μπολόνια 1-2

Ιντερ – Μπολόνια 1-2

Νίκησε την Ίντερ και… βλέπει Ευρώπη.

Το εικοστό γκολ του Ρομέλο Λουκακού (22΄) και το γρήγορο προβάδισμα της Ίντερ δεν προμήνυαν ότι θα ακολουθούσε. Στο Μιλάνο όμως ο Σίνισα Μιχαϊλόβιτς έχει ως γνωστόν τη δική του ιστορία. Και μάλλον αυτή αποτέλεσε έμπνευση για την ομάδα του, τη Μπολόνια και ένα «διπλό» Ευρώπης (1-2)!

Ναι, τα πάνω κάτω από τους φιλοξενούμενους και ας βρέθηκαν από το 57΄στο γήπεδο με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σοριάνο. Το έλεγε η… καρδιά τους και το απέδειξαν σχεδιάζοντας μια τέλεια απόδραση. Αντέχοντας στο 62΄ στην εκτέλεση πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες (το έβγαλε ο Σκορούπσκι). Και σκαρώνοντας μια υποδειγματική αντεπίθεση στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Ο Μούσα Τζουγουάρα ισοφάρισε στο 74΄ και όταν τρία λεπτά αργότερα έμεινε και η Ίντερ με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ο Μπαστόνι) οι συνθήκες ήταν πλέον ιδανικές για την ανατροπή. Μια κατάσταση που προέκυψε στο 80΄με το γκολ του Μπάροου.

Με αυτή τη νίκη η Μπολόνια (41β.) είναι πέντε βαθμούς μακριά από την ευρωπαϊκή ζώνη (Μίλαν 46β.). Και όσο για την Ίντερ; Νιώθει πλέον την ανάσα της Αταλάντα στη μάχη για την 3η θέση με τους Νερατζούρι στους 64β και την Αταλάντα (παίζει αυτή την ώρα με τη Βερόνα) στους 63β.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γιανγκ (85’ Μπιράγκι), Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Ντ’Αμπρόζιο, Καντρέβα, Μπρόζοβιτς (88’ Βαλέρο), Γκαλιαρντίνι (88’ Βεσίνο), Έρικσεν, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (85’ Εσπόζιτο)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου (65’ Μπάνι), Ντένσβιλ, Ντανίλο, Ντάικς, Σοριάνο, Σκούτεν, Ντομίνγκες (88′ Μπάλντουρσον), Σανσόνε (65’ Τζουβαρά), Ορζολίνι (65’ Παλάσιο), Μπάροου (85’ Σβάνμπεργκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ