Γιουβέντους : «Από τη Ρεάλ του… Κριστιάνο η προηγούμενη τεσσάρα (pic & vid)

Γιουβέντους : «Από τη Ρεάλ του… Κριστιάνο η προηγούμενη τεσσάρα (pic & vid)

Στον τελικό του Champions League του 2017 είχε δεχτεί για τελευταία φορά τέσσερα γκολ η Γιουβέντους, με αντίπαλο τότε τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πολύ άσχημη ήταν η βραδιά της Τρίτης για τη Γιουβέντους καθώς το πάρτι κόντρα στη Μίλαν, εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Το 0-2 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, μετατράπηκε σε 4-2 για τους Μιλανέζους στη συνέχεια κι έτσι η ομάδα του Σάρι θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να κλειδώσει τον τίτλο.

Η τεσσάρα αυτή βέβαια θα κάνει καιρό να ξεχαστεί, και για τον τρόπο με τον οποίο συνέβη αλλά γιατί δεν είναι και ότι πιο σύνηθες για την «Κυρία» να δέχεται τέσσερα γκολ. Η τελευταία φορά που συνέβη μάλιστα αυτό, ήταν πριν από τρία χρόνια ακριβώς και με κοινό παρανομαστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τότε, είχε σκοράρει δύο φορές στο 4-1 με το οποίο είχε νικήσει η «Βασίλισσα» την μετέπειτα ομάδα του και κατέκτησε το Champions League στον τελικό του Κάρντιφ. Αυτή τη φορά ο CR7 ήταν από την πλευρά των ηττημένων, αν και πάλι σκόραρε, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Juventus last conceded four goals in a competitive game in the 2017 Champions League final vs. Real Madrid.CR7's been on both sides of it 😬

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ